Wednesday, November 13, 2013

kırmızı renkte nişanlıklar

Merhabalar sevgili web sitesi okurlarimiz. Bugunku yazimiz kırmızı renkte nişanlıklar.


Erkekte Mavi Renk Kişiliği Huyu Yapısı Karakteri












kirmizi renkte nisanliklar 1

Mavi seven erkeğin huyu
Erkekler İçin Mavi Renk Kişiliği Mavi Rengi Erkeğin Ruhu

Birçok insan renklere göre kişilik analizini bilir. Birçoğuda bunu renk falı diye adlandırır. Oysaki bilimsel olarak renklerin kişiler üzerindeki etkisi her türlü medya araçlarında bahsetmektedir.

Biz Mavi rengin Erkekteki hangi kişiliği yansıttığını yazacağız. Belkide bir çok beyler kendini o renkte bulacaktır. Ancak daha öncesinden Mavi renk karakterinin genel açıklamasını yapalım. Bu arada cinsiyete göre resim seçimimizi yaptık umarız görselleri beğenirsiniz.

Mavi Renk Ne Anlama Gelir?

Mavi; Kendine fazla güvenmeyen ancak gerektiği zamanlarda çok cesur olan ve cesur davranan renktir. Artistik bir doğası olup Aşktan ve Aşık olmaktan zevk alırlar. Mavi renk mantığıyla hareket eder.

Mavi Rengi Seven Erkeğin Karakteri Huyu Nasıl Olur?

Mavi renk erkeği; sakin, dengelidirler. Hayatın zorluğunu bildiklerinden dolayı çalışmadan kazanılmadığını çok iyi bilirler. İş ortamında duygusal takılmazlar ama kalplerinin gösterdiği biçimde çalışmayı severler vede öylede yaparlar. Sistemli çalışamazlar çalışsalarda başarılı olamazlar. Kendi hisleri ile çalışan karakterler olduğu için sistemsiz olan her işte büyük başarı gösterirler. Oturarak çalışmak ise kesinlikle onlar için değildir, onlar daima aktif ve hareketli işleri severler.





Ilginizi Cekebilecek ilginc makaleler : pembe nişanlık kıyafetleri

No comments:

Post a Comment