Friday, January 31, 2014

kartondan ev yapımı




Çocuklarınızı sevindirmek için onlara evde rahatlıkla kartondan ev yaparak mutlu edebilirsiniz. Onlar için oldukça eğlenceli olacak, kartondan evlerini uzun süre severek oynayacaklardır. Hem ekonomik bir oyuncak olacak hem de beraber yaparak güzel vakit geçirmiş olacaksınız. Onun el becerilerinin gelişmesine de destek vermiş olacaksınız. Bunun için öncelikle kartondan ev yapımı için malzemelerimizi yazalım:

1 adet mukavva karton

Yapıştırıcı

Makas

Maket bıçağı

Boyamak için isteğe bağlı boyama çeşitleri(boyama kalemleri, sulu boya, pastel boya)

Bir kurşun kalem

Öncelikle kartonunuzu ne kadar boyutta bir ev istiyorsanız ona göre kutu olacak şekilde kesiniz. Kutuyu başı ve sonundan birleştirmeden önce pencere ve kapısını üzerine çizerek maket bıçağıyla kesiniz. Daha sonra kartonunuzu kutu haline getirerek uçlarını yapıştırıcı ile birleştiriniz. Altına eğer bahçe istiyorsanız uzun bir kare ya da dikdörtgen parça kesiniz. Daha sonra çatı yapına geçiniz. Evinizin büyüklüğüne göre ölçüp, dikdörtgen bir parça kesip, evin üzerine yapıştırınız. Baca yapmak içinde kare şeklinde küçük kutu yapıp yapıştırınız. Boyalarınızla evin üzerine süslemeler yapabilirsiniz. Kartondan ev yapımı hazırdır.

Alisha yang semakin pandai



Anak solehah saya si Alisha ni kan... upenya banyak word omputeh yang dia tahu... Ada tu yang saya tak pernah sebut pun dia sebut.. Macam tadi kan, dia tengah main game tau.. Lepas tu dia cakap dekat saya, "Ibu, hat".. Saya ni pada mulanya.. buat2lah tak layan... sebab saya macam tak paham apa yang Alisha maksudkan... Tapi dah banyak kali sangat dia cakap.. Saya pun tengoklah game yang dia main tu... Upenya memang gambar hat @ topi u all.... Alahaiiiiii teruja plak saya rasa... hihii






Lepas tu kan, dia tunjuk plak game.. Game tu ada bunyi baby nangis... Alisha sambil "signing" saya cakap "cry"... Rasa nak penyet2 je Alisha ni tau... Padai sunggguh haihhh!!... Ohya, sebelum ni saya pernah share dekat u all pasal antara video pembelajaran Alisha adalah signing kan...Dari situ lah dia pandai signing tu semua... Nampak flower ke.. milk ke.. sambil sebut sambil signing dekat saya... hihi





Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.




alisha yang semakin pandai 1



alisha yang semakin pandai 2


alisha yang semakin pandai 3


tekan SINI untuk perkongsian bersama





Saturday, January 25, 2014

Uluslararası Ticaret Mezunu Resmi Özel İş İmkanları Nedir?












uluslararasi ticaret mezunu resmi ozel is imkanlari nedir 1

uluslararası iş bulma imkanı
Uluslararası Ticaret Meslek Bilgisi, Uluslararası Ticaret Mezunu Nerelerde Çalışır? Nerelerde İş Bulabilir?

Uluslararası Ticaret bölümü puan türü TM-1 dir.

Uluslararası  Ticaret ve Finans bölümü puan türü TM-1 dir.

Uluslararası  Ticaret ve Finansman bölümü puan türü TM-1 dir.

Uluslararası  Ticaret ve İşletmecilik bölümü puan türü TM-1 dir.

Aşağıdaki bilgiler; Uluslararası Ticaret bölümü, Uluslararası Ticaret ve finans bölümü, Uluslararası Ticaret ve finansman bölümü, Uluslararası Ticaret ve işletmecilik bölümünün ortak bilgisi olup, bu bilgiler bu 4 bölümüde kapsamaktadır.

Uluslararası Ticaret Bölümünü Tercih Edenlerde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

Ticaret ve insan ilişkileri konusunda yetenekli kişiler olmaları gerekmektedir.

Uluslararası Ticaret Bölümünde Okutulan Dersler Nelerdir?

Öğrenim süresi 4 senedir. Ekonomi, pazarlama, finans, üretim, Uluslararası ticaret ve hizmet sektörü gibi dersler görülür.

Uluslararası Ticaret Mezunlarının Resmi ve Özel Çalışma İşe Girme Alanları, İmkanları Meslekte İlerleme

Mezunlar; kamu ve özel sektöre ait kuruluşlarda ve çok uluslu şirketlerde çalışabilmektedirler. BU YAZIYA YORUM YAPIN...













Tweet
























Thursday, January 23, 2014

3 Ocak 2014



3 ocak 2014 1
Fıstık örmeyi öğrendiğimden beri birşeylerin içine katmak onunla ilgili birşeyler yapmak istiyorum ama henüz o öreceğim şeyi bulamadım denemeler yapıyorum.


3 ocak 2014 2
Renkli eldiven de acemilik oldu renk değişimleri yapılırken ipleri gizlemekte ama dersler alındı.


3 ocak 2014 3
Modeli nasıl ördüğüme gelince; aynı yere beş trabzan yaparak başlıyoruz, ilmeğimizi atıp 3-4 ilmek atlayıp bir trabzan iki zincir ve tekrar bir trabzan yapıyoruz tığın takılı olduğu yerdeki gibi,  ikili trabzanları iki kerede çekilirse daha güzel oluyor, ilk sıra beş trabzan bir ikili şeklinde bittikten sonra ikinci sıra beşlinin ortasına ikili yapıp, ikilinin üzerine beşli trabzanla devam edip gidiyor örnek. Kolay gelsin..


3 ocak 2014 4



Tuesday, January 21, 2014

Kahve Isıtma Yöntemim ve Bir Firar






kahve isitma yontemim ve bir firar 1


Sağımda yüzlerce alelacele yazılmış satırlar..onların yanında mumluk sobam..sobamın içinde mumlar üstünde kahvem..bu yöntemle son damlasına kadar daima sıcak..

Gece yeni başladı..kış gibi..

Dışarısı buz gibi..

Sobam yanıyor kahvem ısınıyorsa..kış gelebilir..sonbahara bu şekilde veda edebilirim..






















Kahve dedim de..şu güzel sözler ne güzel yakışır sevgi besleyen yüreklere..kahve renkli severlere ve kahvesiz hayatı düşünemeyenlere..






''Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme,kırk yılın hatrına ''Sen''kalayım..









Saturday, January 18, 2014

bebek kepli örgü şapka modelleri

Merhabalar degerli web sitesi takipçilerimiz. Bugunku makalemiz bebek kepli örgü şapka modelleri.

Uzun bir aradan sonra merhaba,

Bir süredir bloğa yazamadım. Takip edenler varsa biliyorlardır, oğlum ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdi. Onun yanında ben de bir şeyler yazmak için hevesimin gelmesini bekledim açıkçası. Bu süre zarfında eşimin teyzesinin gelini için mutfak önlüğü ve ahçı şapkası diktim. 29 Haziran'da yurtdışında düğünü var ve şimdiden teslim oldu bile. Aslında ne yapsam diye düşünürken aklıma sevgili Bahar'ın buradaki yazısında yeni gelinler için hazırladığı buna benzer set geldi. Baharcım buradan öpüyorum seni :)

Bakalım beğenecek misiniz?

İlk olarak puantiyeli kumaşı evdeki mutfak önlüğünü kalıp olarak kullanarak kestim, sonrasında da ceplerini ekledim. ( eyvah eyvah ceplerin dikilmiş halini çekmemişim :(  )


bebek kepli orgu sapka modelleri 1


Kenarlar için hazır saten biye kullandım, aslında iyi de oldu, çünkü bağcıklarla birlikte düşününce o kadar biye hazırlamak biraz yorucu olacaktı.


bebek kepli orgu sapka modelleri 2


Aslında mutfak önlüğünün dikiminde anlatacak çok fazla da bir detay yok. O yüzden ön işlemesini anlatmaya çalışayım. Öndeki yazının biraz daha hareket kazanmasını istediğimden yanına bir de gelin-damat figürü işledim. Önce bulduğum resmi internetten kağıda, sonrasında kağıttan da beyaz kumaşa aktardım.


bebek kepli orgu sapka modelleri 3


Güzel bir ütünün ardından da önlüğün ön kısmına işledim.


bebek kepli orgu sapka modelleri 4



bebek kepli orgu sapka modelleri 5


Şaka gibi ama önlüğün tam fotosunu almamışım, cepli halini tahmin ederseniz sevinirim :)

Şapkayı dikmek de oldukça kolay oldu, önce netten biraz araştırdım ancak çoğu şapka büzdürülerek yapılmış. Ben pileli gibi olsun istediğim için pile vererek diktim.

Önce baş çevresi kadar boyu, yaklaşık 10-12 cm eni olan kumaşı ve yine çevresi kadar boyu 5-6 cm eni olan elyafı şapkanın kenar kısmı için hazırladım. Elyaf dediğime bakmayın, elyaf gibi bir malzeme, şapka kenarı kalıplı dursun diye öyle yaptım.


bebek kepli orgu sapka modelleri 6


 Sonra üst kısmı için kumaştan 50-60 cm çapında bir daire kestim ve kenarlarından daireyi toplu iğne ile 8 eşit parça olacak şekilde işaretledim. Daha önce hazırladığım şapka kenarını da iğne ile 8 e böldüm. İki parçanın iğnelerini birleştirdim tabi bunu yaparken iğneler arasında kalan kumaşı 3 er pile olacak şekilde katlayarak teyelledim ve diktim.


bebek kepli orgu sapka modelleri 7


Resimlerden de anlaşılacağı gibi son olarak da şapkayı ters-yüz çevirerek kenar kısmının kumaşını içe biraz katlayarak iğneliyor ve dikiyoruz.


bebek kepli orgu sapka modelleri 8


İşte bu kadar, umarım beğenmişsinizdir.

Hepinize musmutlu haftasonları :)))))

Sevgiyle kalın :)


Tavsiye ettigimiz guzel makale : bebek kepli örgü şapka modelleri

Friday, January 17, 2014

MANGO'dan yeni koleksiyon!



MANGO, 40-52 beden arasındaki kadınları hedefleyen Violeta ile büyük beden kıyafetlerle de şık ve çekici olunabileceğini ispatlıyor...


15 Ocak'tan itibaren seçili mağazalarda ve Mango online alışveriş sitesinde  satışa sunulacak koleksiyon da  aksesuarlar da bulunuyor.


Basın Bültenidir






mango dan yeni koleksiyon 1



mango dan yeni koleksiyon 2



mango dan yeni koleksiyon 3



Thursday, January 16, 2014

Lelaki ini miliki harapan untuk jadi seperti insan normal lain



lelaki ini miliki harapan untuk jadi seperti insan normal lain 1


Lelaki ini miliki harapan untuk jadi seperti insan normal lain | Seorang tukang gunting rambut di China yang dilahirkan dengan sindrom jantung di luar tulang rusuk, menyatakan harapan untuk menjalani pembedahan dan hidup seperti insan normal lain seusianya. Ho Zhiliang, 24, dari wilayah Hubei, mengalami sindrom jantung terdedah, kecacatan yang kebiasaannya membunuh lebih 90 peratus pesakit sebaik-baik dilahirkan. Ketika dia dilahirkan, ibu bapanya diberi amaran bahawa dia mungkin tidak akan hidup lama disebabkan kecacatan yang dialaminya itu. Pesakit yang menghidap sindrom berkenaan selalunya akan mengalami sesak nafas apabila berjalan atau muka berubah menjadi biru. Namun, ibu bapanya mengenepikan segala kemungkinan apabila berjaya membesarkan Zhiliang.

Baru-baru ini, harapan Zhiliang untuk pulih kembali bersinar apabila dia terbaca tentang seorang pesakit yang menghidap sindrom sama sepertinya, Huang Rongming. Rongming dari wilayah Henan dapat hidup seperti biasa selepas menjalani pembedahan untuk memindahkan jantung ke tempat asal. Zhiliang yang mendapat semangat baharu daripada kisah lelaki itu kemudiannya berhenti bekerja dan berpindah ke wilayah Wuhan dengan harapan dapat menjalani pembedahan yang sama. “Saya tidak sangka rupa-rupanya saya berpeluang menjalani kehidupan normal seperti orang lain," katanya.


lelaki ini miliki harapan untuk jadi seperti insan normal lain 2


Dalam pada itu, Rongming berkata, dia juga telah hidup dengan keadaan jantung di bahagian abdomen selama 24 tahun, sama seperti Zhiliang, dan doktor memberi amaran tentang keadaannya yang semakin teruk serta memerlukan pembedahan segera. Katanya, dia tidak mampu membiaya kos pembedahan berkenaan, namun kisahnya dalam media telah membantu dia menjalani pembedahan terbabit. “Saya menjalani pembedahan selama 10 jam dan kini jantung saya berada di tempat yang sepatutnya. “Saya berterima kasih kepada semua pihak yang membantu saya untuk menjadi manusia normal," katanya. - AGENSI

.

Wednesday, January 15, 2014

demet iğne oyası modeller e

Selam degerli web sitesi okurlarimiz. Yogun istek aldigimiz icin sizlere bugün demet iğne oyası modeller e yazisini sunmaya karar verdik.



demet igne oyasi modeller e 1


TAHİN HELVALI BANUŞ KEKİ :)))


Malzeme 


3 yumurta 


1 su bardağı toz şeker 


1 su bardağı süt 


yarım su bardağı sıvı yağ 


1 yemek kaşığı margarin 


1 yemek kaşığı yoğurt


2 yemek kaşığı tahin 


2 yemek kaşığı hindistan cevizi 


1 yemek kaşığı krem kıvamında fındık ezmezi


3 su bardağı un iki kere elenmiş 


1 paket kabartma tozu 


1 paket vanilya 


1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz içi


1 yemek kaşığı kakao


150 gr. kakaolu sade tahin helvası 


demet igne oyasi modeller e 2


Yapılışı 


Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım.


Süt, sıvı yağ,yoğurt, fındık ezmesi ve margarin katıp çırpalım.


Unu katalım, üzerine kabartma tozu, hindistan cevizi ve tahini katıp tahta kaşıkla karıştıralım. 


Yarısını yağlanmış kek kalıbına dökelim. Üzerine ezilmiş bir miktar tahin helvası serpelim. 


Kek hamurunun kalan kısmına kakao, ceviz içi ve kalan tahin helvasını katıp karıştıralım. 


Sade kekin üzerine dökelim. 


Kakaolu kısım pişerken kolay yandığı için kaşıkla sade keki yüzeye alalım. Kakaolu kısım içte kalsın.


150 ve 175 derece arası  ısıtılmış fırında 40 dak yakın pişirelim. 






demet igne oyasi modeller e 3


Afiyet olsun...


demet igne oyasi modeller e 4


Hayırlı cumalar canlarım :)) Benim bu özel kekim sevdiğim bir dostum için mutfağa girdiğim de ortaya çıktı çok da nefis oldu adıda Tahin Helvalı Banuş Keki .. İçine sevgi dostluk arkadaşlık  katılmış özel formüllü :)) kekimi denemeniz beğenmeniz dileğiyle...


Sevgilerimle


Banu Altun


demet igne oyasi modeller e 5



demet igne oyasi modeller e 6



demet igne oyasi modeller e 7



demet igne oyasi modeller e 8





Ziyaret etmeniz gereken diger yazilar : iğne oyası pırpır yapımı

Tuesday, January 14, 2014

tunus işi patik



tunus isi patik 1



tunus isi patik 2



tunus isi patik 3



slm arkadaşlar bu patiği bi arkadaşa sıpariş olarak ördüm umarım beğenirsiniz tunus işi patikleri ben cok seviyorum istenilen modelde örüle bilir bir cok modeli vardır ben severek yapıyorum  sanırım bayağ bi örücem tunus işi patiklerden


PORTAKALLI KURABİYE....Geçen zamana dair... Kişisel cümleler



portakalli kurabiye gecen zamana dair kisisel cumleler 1

Hadi biraz dertleşelim...

(Direk tarife geçmek isteyenler, kenar çubuğunu aşağıya doğru kaydırabilir:)

Uzun zaman olmuş buralara uğramayalı...Aslında sık sık yazma isteğim oldu yeni tarifler,hayatımda olup bitenler,iç dünyamdan geçenler...



 İçimden geçenleri, bana özel cümleleri paylaşmama kararı almıştım aslında..Üzülerek ifade ediyorum ki, bağzı!!! insanlar; Karşısındaki insanın hüznünden acısından nemalanma gayretinde oluyor..Yer sanal bir platform olunca bu daha da artıyor.. Bu iyi yürekli insanların yanında deve de kulak misali kabul etmek gerekirse..Ne diyeyim ki.. Allah hepimize istikamet versin..İyi niyetli eylesin...

Sadece tarif yazınca da çok ruhsuz geliyor paylaşmayı seven bünyeye:)....Yazmayı erteledikçe ertelememin bir sebebi bu... Yoğunlaşmam gereken başka  şahsi meseleler var... Bu arada ufak tefek sağlık sorunlarıyla baş etmeye çalışıyoruz..

Erkam Eymen cocuk doktorundan kkb ye terfi etti geçen yıl..5 doktor değiştirdik.. Araştırıp en çok tavsiye edilen, doktorlara gidiyoruz..Önce apartmandaki doktor komşumuz koydu tanıyı geniz eti artı bademcik ..hatta tup takmakta gerekir...operasyon şart dedi.. operasyon şart dedikçe biz başka doktora gittik..Minik bünyeye narkoz girmeyin diye..

Şimdi  bizi çok iyi anlayan,medyatik  ama işinin ehli bir doktor amcamız var..15 de bir kontroldeyiz..Bu sabah gittik yine biraz can sıkıcı durumlar gelişmiş yine işitme testi istedi..15 gün sonra yine gidicez inş.

 Cafede kahvaltı yapıp muayeneye girecek kadar keyifliydik giderken..Çıkışta ben yine üzgün..Eşim o kadar üzülme hastalıkları yüzünden sürekli hastanelerde olan cocuklar,aileler var deyince...Dış ses haklısın derken;

İçses girdi devreye...

 Geçen sene bu zamanlar yoğun bakım kapısından gelecek bir iyi haber için neler vermezdin..

 Günler geceler geçirdin aynı sandalyede...Doktorla ameliyat  kararı için izin isterken ameliyat olmazsa akşama kadar hastanızı kaybederiz..Ameliyat olursa yüzde 5 yaşama şansı olabilir.. Denemek zorundayız demişlerdi yaa anneciğine.. Yemek yemeyi;su içmeyi, uyumayı,cocuğunu bile düşünemiyordun...Sadece dua ediyordun..Birileri sana hatırlatınca aklına geliyordu elzem ihtiyacların..Sonra ''Annanem topragın altında üşümez mi  yorgan örtelim mi ? sorularına cevap verir oldun ya...Bu kadar yogun kederden sonra  hiç kapısına  hastalık ,acı uğramamış insanlar gibi davranıyorsun kendine gel dedi..Halime hamd ettim..

 Gülümsedim..Eşimle vedalaştım..Erkam Eymen yürümekten yoruldum deyince onu kucağıma aldım..

Başladık Erkam Eymen'le sohbete...

Günler geçiyor velhasıl her yasanan olgunlaşma vesilesi oluyor hayatta...Ders çıkarabilene ne mutlu...

Fotoğrafların hikayesine gelince...

Akşamları ailece toplanınca yemek sonrası uzun kış akşamlarının vazgecilmesi mola tepsileri..Gün içinde yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.. tepsinin etrafında..

Erkam Eymen; Bugün okulda neler yaptığımı merak ediyor musunuz? diye başlıyor...uzun uzun anlatıyor..

Sık sık hastalandığı için ara vermek zorunda kalıyor..Çok özlüyor okulunu eski hatıralarını dönüp dönüp yeniymiş gibi anlatıyor..

Akşamları birkaç etkinlik birden yapıyoruz..boyama özgün resim çalışmaları yapı insa...Kimi akşamlarda kurabiye kek...

Bu kurabiyeleri de Erkam Eymen yapmış...Annesi de ona yardım etmiş...

Kar yağacak cümleleri kurulmaya başlandığında hazırlandı bu portakallı kardan adam kurabiyeleri..Ama çok önemli bir eksikleri varmış gözden kaçan niye atkıları yok dedi...Bi daha kine atkılı olcak sözü verildi...

Alttaki fotonun stilistliğini de bizzat kendisi yaptı...bunlarında fotoğrafını çek diye rica etti..

Geyikler dile gelmiş Erkam Eymen, Erkam Eymen diye bağırıyorlar mış:))

Sözün özü Erkam Eymen'le hayat çok ama çok eğlenceli...Kulak ağrısı ve ateşten sabaha kadar ağladığı geceleri saymıyoruz:) Rabbim bütün hastalara şifa versin..Saglıklı hayırlı uzun ömürleri olsun..Evlat hasreti yasatmasın isteyenlere nasip etsin tez zamanda.. cuma dua mı da ettim..

Sırada kıs günlerine-gecelerine  yakışan bir lezzet portakallı kurabiye tarifi

  portakalli kurabiye gecen zamana dair kisisel cumleler 2

Portakallı Kurabiye

 -175 gr. margarin yada tereyağı

-1 yumurta

-2 silme yemek kaşığı yoğurt

-4.5-5 su bardağı kadar un

-1 paket kabartma tozu

-1 pk.vanilin 


-1 portakalın kabuğu rendenin kalın tarafıyla rendelenmiş

 -1 1.5 su bardağı toz şeker( hamurun daha pürüzsüz olması için pudra şekeri kullanabilirsiniz 1 su bardağı gayet tatlı oluyor...damak tadınıza göre ayarlarsınız)

-3 yemek kaşığı sıvı yağ   

 Hazırlanışı:

1-Tereyağı,Sekeri,yumurtayı,vanilini derin bir kaba ekleyip karıştırıyoruz.

2-Sıvı yağı,yoğurdu ve unu azar azar ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edene kadar yoğuruyoruz.(Yaz mevsimiyse hamuru streç filme sarıp bir kaç saat buzdolabında bekletiyoruz)

3-Bekleyen hamuru 2 parçaya bölüp, iki parçayı da ayrı ayrı pudra şekeri serpilmiş tezgahta merdaneye büyütebidiğimiz kadar büyütüyoruz,kurabiye kalıplarıyla kesiyoruz yaglı kağıt serilmiş tepsiye yerleştiriyoruz

  5-Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzerinin kızarmasına izin vermeden pişiriyoruz

şekillerin kalınlığına göre pişme süresi değişiyor...20-dk. kadar pişiriyoruz pişerken etrafı mis gibi portakal kokusu sarıyor..


6-Arzuya göre pudra şekeri serpip yada sade haliyle sevgiyle sunuyoruz..

bu hamurdan bir tepsi kardan adam 22-23 tane diğer tepsiye de büyük hayvanlar geyik,kurt,aslan vs. ve bir sürü irili ufaklı kalp sekli verdik..oldukça bereketli bir tarif...

AFİYET OLSUN



Saturday, January 11, 2014

galatasaraylı lif modelleri

Merhabalar sevgili web sitesi ziyaretcilerimiz. Bugunku konumuz galatasaraylı lif modelleri.


galatasarayli lif modelleri 1



galatasarayli lif modelleri 2



galatasarayli lif modelleri 3



galatasarayli lif modelleri 4



galatasarayli lif modelleri 5



galatasarayli lif modelleri 6



galatasarayli lif modelleri 7



galatasarayli lif modelleri 8



galatasarayli lif modelleri 9



galatasarayli lif modelleri 10



galatasarayli lif modelleri 11






galatasarayli lif modelleri 12



galatasarayli lif modelleri 13


Lif severlere bir kaç model  daha...Bu lifleri     üç gün önce çok sevdiğim  bir arkadaşımın tuhafiye dükkanında gördüm.  Resimlerini çekmeme yine  müsaade etti sağolsun.Bende  sizlerle  paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.Yapan kişilerin de ellerine sağlık olsun. :)En üstteki üç lif sanılanın aksine en orta kısmından başlanıp yapılıyor.Benim hoşuma gitti ve ertesi günü lifin modelini çıkarmak için tekrar arkadaşıma uğradım.Birazını çıkardım ancak benim afacan oğlum  durmadı  ne yazık ki.Karşı tarafta bir pet shop dükkanı vardı ve benden illa bir hayvan almam için ısrar etti durdu.Pembeli olan lifi eve  getirdim örneğini çıkarmak için; sağolsun arkadaşım emaneten verdi.Onun da  değil ,kendisine  yardımcı olan bir  arkadaşınındı.Örnek biraz uğraştırıcı,bir kaç ayrıntılı resim de çektim.Onları da ekliyorum.Yapmak isteyenlere kolay gelsin.Sormak istediğiniz yer olursa, bende bitirdikten sonra yardımcı olabilirim :P






Herkese hayırlı geceler  diliyorum.Selam ve sevgilerimle... :))



Kesinlikle onerdigimiz guzel makaleler : galatasaraylı lif